TV Sabadell Vallès, ubicada al centre de la capital vallesana, comença a emetre els seus informatius aquest dilluns, de dos quarts de nou a nou del vespre, mentre prepara una graella de programació centrada en la informació més propera, per donar a conèixer els continguts de la demarcació de Sabadell a tota la ciutadania.

L'equip ja fa setmanes que treballa per ser un altaveu de tot el que passi a la ciutat i a la comarca, amb l'objectiu d'acostar la política, la cultura, els esports, la sanitat, l'economia, les iniciatives destinades a la gent jove, a la gent gran i als diferents col·lectius i tot allò que tingui incidència en el dia a dia dels vallesans.

Sabadell recupera així la televisió a la ciutat, després de més de 10 anys sense tenir un canal local. Per sintonitzar-la només cal buscar el canal 45 del televisor.

La cadena ja ha ultimat els detalls de cara a l'estrena del 30 de novembre. Més endavant s'aniran afegint, a més de programes propis, connexions en directe des de la ciutat i la comarca. A la programació de TV Sabadell Vallès també connectarem amb els programes de la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya. D'aquesta manera, Canal Taronja incorpora una nova televisió al seu grup de comunicació. TV Sabadell Vallès s'uneix a les televisions que cobreixen el Bages, el Solsonès, el Berguedà, Osona, el Moianès i l'Anoia.