Arriben novetats al catàleg d’HBO durant el mes d’agost. Una de les més destacades serà Obama: por una América mejor, sèrie documental que arribarà a la plataforma el pròxim dimecres 11. La producció narra el viatge personal i polític de l’expresident del país, Barack Obama, mentre el país brega amb la violenta història racial. Teixint converses amb col·legues, amics i crítics, i intercalades amb els seus propis discursos i entrevistes, la sèrie documental comença amb la infància d’Obama i trasllada els espectadors a través de la seva perspectiva com el fill d’una mare blanca de Kansas i un pare africà, la seva formació espiritual per una generació de líders negres i les seves esperances d’una Amèrica més inclusiva i respectuosa.

El mateix dia també arribaran a HBO els nous episodis de Stargirl, sèrie protagonitzada per Brec Bassinger. L’última heroïna de DC a unir-se a l’univers tornarà amb noves aventures en la segona temporada de la sèrie.

Així mateix, des del passat dimarts, el catàleg ja compta amb Emitiendo desde el desierto de Nevada, sèrie documental de sis episodis centrada en la vida en una cadena de televisió a la petita ciutat de Pahrump, Nevada, i revela un colorit repartiment de personatges al davant i al darrere de les càmeres.