Les sèries turques estan de moda i recullen bones audiències entre els telespectadors a les cadenes d'Atresmedia i Mediaset des del 2018. No és estrany, doncs, que TV3 hagi decidit provar sort amb una telenovel·la produïda a Turquia en la nova temporada que tot just acaba d'arrencar.

La producció escollida per la televisió publica catalana és "Germans" ('Bir Aile Hikayesi'), l'adaptació turca de l'exitosa sèrie dramàtica nord-americana "This is us", segons explica la pròpia cadena. Concretament, "Germans", narra la història de quatre persones que celebren el 35è aniversari el mateix dia. Sense saber-ho, tots quatre estan a punt de viure el dia més important de les seves vides.

El Cem es prepara per celebrar el seu aniversari quan la seva dona es posa de part de trigèmins. Estan convençuts que tot anirà bé. La vida, però, té altres plans per a ells.

La Beste ha hagut de lluitar per controlar el pes des de nena. Pren la decisió de perdre pes, passi el que passi. Res la podrà desviar del seu objectiu, excepte l’amor. El Mahur, viu una vida tranquil·la però amaga un secret: trobar el seu pare biològic.

El dia del seu 35è aniversari, el Mahur rep la bona notícia, però la veritat que descobreix és una gran decepció.

El somni del Berk és convertir-se en actor. Quan li arriba l’oportunitat d’una bona pel·lícula, no obté el permís del seu productor. Haurà de decidir entre la llibertat o seguir com de costum. Decidirà ser lliure, i pagar-ne un preu.

Amb aquest punt de partida, “Germans” segueix les vides d’aquests quatre personatges que descobreixen que l’amor i la bondat són el motor del món i que prenen consciència de la importància de la família, la compassió, l’amistat i la fidelitat.