‘Supernormal’ tindrà continuïtat a Movistar+. La plataforma de pagament ha anunciat aquest dimarts que ha renovat la comèdia creada i escrita per Olatz Arroyo i Marta Sánchez (guionistes d’‘Allí abajo’) per una segona temporada, el rodatge de la qual arrencarà a Madrid a principis del 2022 amb la incorporació de Vicente Villanueva (’Toc Toc’, ‘Sevillanas de Brooklyn’) en la direcció.

Aquesta decisió de Movistar+ es produeix després que la comèdia protagonitzada per Miren Ibarguren, Diego Martín Gracia Olayo s’hagi situat entre les sèries més vistes de la plataforma estrenades al llarg d’aquest any 2021.

La segona temporada de ‘Supernormal’ arrencarà amb Patricia Picón sense feina i dedicada per complet a la cura dels seus quatre fills. Tot i que sembla que ha trobat per fi la tranquil·litat, quelcom dins d’ella continua bullint. I és que, no ens enganyem, Patricia Picón continua sent Patricia Picón, i amb encarregar-se de la llar no en té prou.

Però reprendre una feina tan competitiva i exigent com la seva no serà fàcil, i menys quan el camí és ple d’escurçons. Per això lluitarà per recuperar Marisol, que també ha abandonat la banca i ara treballa en una merceria. I tot i que en un primer moment Alfonso tem que hi torni, acabarà ajudant-la a sortir de més d’un entrebanc.