Segueix-nos a les xarxes socials:

Tres dies per veure pel·lícules per 2,90 euros a la Festa del Cinema

Torna una edició més d'un dels esdeveniments més esperats pels amants de la gran pantalla

Els cinèfils que encara no hagin vist pel·lícules com "Mentre duri la guerra", "Downton Abbey", "Joker" o "Zombieland: mata i remata" tenen la possibilitat de veure-les els pròxims tres dies per només 2,90 euros si van a alguna de les 3.069 pantalles que celebren la Festa del Cinema.

Aquesta és la dissetena edició d'una festa que va néixer per motivar els espectadors a veure les pel·lícules en pantalla gran, una iniciativa organitzada per la Federació de Distribuïdors Cinematogràfics, la Federació de Cinemes d'Espanya i l'Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals, que compta amb el suport de 351 cinemes de tot Espanya.

Per participar a la Festa del Cinema, els espectadors hauran de seguir els tràmits habituals en edicions anteriors, començant per aconseguir la seva acreditació a la web oficial www.fiestadelcine.com.

Els interessats podran adquirir les seves entrades, encara que exclusivament per Internet, tant en les webs dels cinemes com en les webs tradicionals de venda d'entrades, i a partir d'aquest dilluns, primer dia de la Festa del Cinema, també a taquilla.

Aquesta nova edició comptarà amb una cartellera especialment diversa quant a gèneres i nacionalitats de les pel·lícules que estaran disponibles durant els tres dies de l'esdeveniment.

Prem per veure més contingut per a tu