Segueix-nos a les xarxes socials:

Un passeig pel cor de l'Euroregió

Els dos costats dels pirineus comparteixen una llarga història comuna que avui s'accentua amb una àmplia oferta turística

Un passeig pel cor de l'EuroregióDDG

Els Pirineus, en el seu vessant més oriental, i la Mediterrània, que banya les seves cales i platges, donen relleu al paisatge transfronterer que agermana els territoris veïns dels dos costats de la frontera.

Des de fa set anys, seguim fidels a la cita amb l´època de Setmana Santa per presentar-vos aquest suplement especial Escapades, elaborat conjuntament pels equips de redacció i comercials de L´Indépendant, Diari de Girona, Regió7 i el Setmanari de l´Alt Empordà.

Un dossier informatiu que reuneix dos potents grups de comunicació, La Dépêche du Midi i Editorial Prensa Ibérica, amb una clara vocació transfronterera i de servei a les terres catalanes dels dos costats del Canigó.

Us oferim nombroses propostes de lleure per a gaudir d´aquest ampli territori que és el cor de l´Euroregió Mediterrània, un espai carregat de natura, patrimoni històric, ofertes culturals i esportives, atractius gastronòmics, vins d´alta qualitat i establiments turístics de reconegut prestigi. Aprofiteu aquesta primavera que ara comença per fer turisme a prop de casa vostra i us sorprendreu de la infinitat de coses que podreu fer i que mai, potser, hauríeu imaginat. Us obrim la porta a la descoberta d´aquesta terra d´acollida.

Prem per veure més contingut per a tu