Segueix-nos a les xarxes socials:

Paradox Museum

Paradox Museum: un nou museu a Barcelona on «experimentar amb tots els sentits»

Es tracta d’un espai que combina el món de la ciència, l’art i la percepció humana per «fer reflexionar» els seus visitants

Paradox Museum: un nou museu a Barcelona on «experimentar amb tots els sentits»Paradox Museum

El pròxim 16 de març obrirà, al centre de Barcelona, el primer Paradox Museum d’Espanya, un espai que combina el món de la ciència, l’art i la percepció humana, amb la voluntat de «fer reflexionar» els seus visitants.

L’equipament, que estarà situat en el número 3 de la plaça d’Urquinaona, tindrà diverses exposicions «innovadores» enfocades a l’entreteniment, que oferiran «una experiència visual, sensorial i educativa única», asseguren des de Paradox Museum. «És el lloc perfecte, inusual i emocionant per a totes les edats on res té sentit i, no obstant, tot és totalment real», afegeixen. 

El concepte original d’aquest tipus de museu va néixer a Zagreb, Croàcia. Actualment podem trobar museus Paradox a diverses ciutats del món com París, Londres, Berlín, Las Vegas i Chicago, a les quals Barcelona s’unirà pròximament.

Paradox Museum Barcelona comptarà amb més de 70 exposicions «inspirades en les paradoxes», que conviden a «experimentar amb tots els sentits,» i «a fer-se preguntes sobre el món que ens envolta, a veure la realitat a través de percepcions alterades i descobrir fascinants conceptes científics». «En definitiva, un lloc on viure una experiència totalment interactiva i descobrir com el cervell i els sentits poden ser enganyats per una combinació d’estímuls visuals i tàctils», explica l’organització. 

Prem per veure més contingut per a tu