Segueix-nos a les xarxes socials:

Han començat les Festes de Sant Roc 2023

Gironella omple de joia els seus carrers

Del 15 al 22 d'agost

Han començat les Festes de Sant Roc 2023Ajuntament

Ahir al vespre es va donar el tret de sortida a les Festes de Sant Roc de Gironella amb una novetat, la presentació de la nova imatge de la festa: un lleó! La presentació va ser espectacular i va deixar a tots els ciutadans i visitants bocabadats. Avui, 16 d'agost és el dia del patró i es duran a terme les activitats més tradicionals de les festes. Una altra novetat que hi haurà aquest any, serà la recuperació dels balls de cascavells. El dia acabarà amb un ball popular a la plaça de la Vila.

Demà, dijous 17 d'agost hi haurà diverses activitats de ball per adults i nens en català i a la vora de les 23:30 hores, a la plaça de l'estació, hi haurà la Festa Flaix FM amb Sergi Domene i Miquel Gonzàlez. A la mateixa hora, a la Font del Balç hi haurà el concert 'Jises & The Funkytecs'. Divendres 18 d'agost, hi haurà piscina gratuïta amb inflables durant tota la tarda. A les 20 hores hi haurà el concert de la coral juvenil 'Les veus de Gironella', seguit de l'acte de comiat i proclamació del pubillatge Gironellenc. A les 23:30 hores a la plaça de l'Estació podreu trobar el concert de 'Buhos', 'DJ Mondj' i 'DJ Capde'.

Dissabte 19, hi haurà la 'Trobada infantil de pesca', 'Jocs de plaça i cucanya!' , Gimcana infantil i, "tardeo" i festa a la piscina municipal. Un dia dedicat als més menuts de casa. A les 22 hores a la plaça de la vil·la es llançaran els 'Tres Coets', es farà el pregó per part del pubillatge, seguit del Festival de dansa Folklòrica. A la nit podreu trobar a l'orquestra 'Versions Maribel', DJ Trapella i Ernest Codina a la plaça de l'estació. Diumenge 20 d'agost, al matí, se celebrarà el 'Gran joc de les cadires' per nens i grans a la plaça de la Vila i a la tarda la 'Gran festa de confeti'. A les 20 hores l'orquestra Selvatana farà un concert a la plaça de l'Estació. A les 21 hores hi haurà un tribut a Estopa a l'espai Vermúsic.

Gimcana

I dilluns 21 d'agost, la 'Cobla de Montgrins' tocarà sardanes a la plaça de la Vila. A les 19 hores hi haurà un espectacle familiar i taller de malabars a la mateixa plaça. A les 21 hores hi haurà concert de tribut a 'El canto del loco' i a les 23 hores, ball de gala amb l'orquestra Montgrins. Per acabar amb les Festes de Sant Roc, dimarts 22 d'agost hi haurà la proclamació del padrí i padrina 2023, una cantada d'havaneres amb rom cremat i la 'Gran Quina de Festa Major'. Us desitgem unes molt bones festes!

Prem per veure més contingut per a tu