Han començat les Festes de Sant Roc 2023

Gironella omple de joia els seus carrers

Del 15 al 22 d'agost

Festes de Sant Roc 2023

Festes de Sant Roc 2023 / Ajuntament

Ahir al vespre es va donar el tret de sortida a les Festes de Sant Roc de Gironella amb una novetat, la presentació de la nova imatge de la festa: un lleó! La presentació va ser espectacular i va deixar a tots els ciutadans i visitants bocabadats. Avui, 16 d'agost és el dia del patró i es duran a terme les activitats més tradicionals de les festes. Una altra novetat que hi haurà aquest any, serà la recuperació dels balls de cascavells. El dia acabarà amb un ball popular a la plaça de la Vila.

Demà, dijous 17 d'agost hi haurà diverses activitats de ball per adults i nens en català i a la vora de les 23:30 hores, a la plaça de l'estació, hi haurà la Festa Flaix FM amb Sergi Domene i Miquel Gonzàlez. A la mateixa hora, a la Font del Balç hi haurà el concert 'Jises & The Funkytecs'. Divendres 18 d'agost, hi haurà piscina gratuïta amb inflables durant tota la tarda. A les 20 hores hi haurà el concert de la coral juvenil 'Les veus de Gironella', seguit de l'acte de comiat i proclamació del pubillatge Gironellenc. A les 23:30 hores a la plaça de l'Estació podreu trobar el concert de 'Buhos', 'DJ Mondj' i 'DJ Capde'.

Dissabte 19, hi haurà la 'Trobada infantil de pesca', 'Jocs de plaça i cucanya!' , Gimcana infantil i, "tardeo" i festa a la piscina municipal. Un dia dedicat als més menuts de casa. A les 22 hores a la plaça de la vil·la es llançaran els 'Tres Coets', es farà el pregó per part del pubillatge, seguit del Festival de dansa Folklòrica. A la nit podreu trobar a l'orquestra 'Versions Maribel', DJ Trapella i Ernest Codina a la plaça de l'estació. Diumenge 20 d'agost, al matí, se celebrarà el 'Gran joc de les cadires' per nens i grans a la plaça de la Vila i a la tarda la 'Gran festa de confeti'. A les 20 hores l'orquestra Selvatana farà un concert a la plaça de l'Estació. A les 21 hores hi haurà un tribut a Estopa a l'espai Vermúsic.

Gimcana

Gimcana / @freepik

I dilluns 21 d'agost, la 'Cobla de Montgrins' tocarà sardanes a la plaça de la Vila. A les 19 hores hi haurà un espectacle familiar i taller de malabars a la mateixa plaça. A les 21 hores hi haurà concert de tribut a 'El canto del loco' i a les 23 hores, ball de gala amb l'orquestra Montgrins. Per acabar amb les Festes de Sant Roc, dimarts 22 d'agost hi haurà la proclamació del padrí i padrina 2023, una cantada d'havaneres amb rom cremat i la 'Gran Quina de Festa Major'. Us desitgem unes molt bones festes!