31 de gener de 2018
31.01.2018
40 Años
40 Años

Retiren tots els lots de productes Sanutri, Damira i Puleva Bebé fabricats a Craon

31.01.2018 | 11:14

Lactalis Nutrición Iberia ha ampliat les mesures de retirada i recuperació a la totalitat dels lots de productes fabricats a la planta de Craon (França) i comercialitzats a l'Estat espanyol, independentment dels números de lot i dates de fabricació, per precaució davant un brot de salmonel·losi que va afectar menors.

Les noves retirades afecten productes de les marques Sanutri, Damira i Puleva Bebé, així com productes per metabolopaties (Nophenyl) i nutrició a base de maltodextrina en pols. L'empresa va iniciar la retirada de diverses fórmules infantils el desembre del 2017, perquè es van associar a un brot que va afectar menors de sis mesos a França, i també se'n va donar un cas a Bilbao.

L'Agència de Salut Pública de Catalunya ha publicat al seu web una llista dels productes retirats i ha afegit que és segur el consum de productes de les marques Sanutri, Damira i Puleva Bebé que no apareixen a la llista. Si s'han fabricat en instal·lacions de l'Estat espanyol no han tingut relació amb els productes afectats, fabricats a França.

Lactalis Nutrición Iberia demana als consumidors que comprovin si tenen a casa productes inclosos a la llista i, en cas afirmatiu, que no els facin servir.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Embaràs

Guia per a embarassades

redacció

 | 0

Et donem consells, t'ensenyem a fer massatges, t'expliquem què pots i no pots menjar...

 

Enllaços recomanats: Premis cinema