Tenir uns llavis carnosos i ben definits tenen, estèticament, un gran impacte, per això molts noies i dones opten per aquest tractament. L'augment del volum i perfilat dels llavis no té edat, tenint en compte que hi ha persones que presenten uns llavis estrets i poc definits, i altres que amb l'edat aquest procés ocorre de forma gairebé inevitable. Amb el pas dels anys, els llavis tendeixen a perdre volum i definició. La pell que els cobreix és molt més fina que en altres zones del rostre, fent més evidents els efectes de l'envelliment als llavis i zona perioral abans que en altres localitzacions.

Els farcits actuals d'àcid hialurònic són gels que flueixen amb suavitat per restaurar el volum, millorar el contorn i redefinir el perfil dels llavis.

Depenent dels desitjos de cada pacient i del tipus de llavi que tingui, els farcits es poden fer diferents maneres per obtenir millor resultats. A la clínica del Dr. Sáez fem una valoració individualitzada i exposem la tècnica i els resultats que es poden obtenir. Amb l'augment del volum i perfilat dels llavis, es realça el contorn per millorar la definició i el perfil d'una forma natural i harmoniosa. S'omplen les arrugues periorals i dissimulen les línies marioneta per recuperar l'aspecte juvenil. Augmenta el volum dels llavis per obtenir llavis gruixuts i carnosos, sense perdre la naturalitat ni harmonia facial.

Com es realitza?

Com es realitza? Consisteix a infiltrar el farciment sota la superfície del llavi, amb una agulla fina. El resultat és immediat. El procediment sol durar quinze minuts, no és dolorós i es pot incorporar a la vida quotidiana de forma immediata. Aquest tractament proporciona una gran millora, i les pacients queden molt satisfetes amb el nou aspecte dels seus llavis.

Els resultats es mantenen de vuit mesos a un any, moment a partir del qual el tractament es pot repetir si es desitja. En cas de voler un tractament permanent, es pot omplir amb greix de la mateixa pacient.

Per a mes informació: www.drsaez.com