Si bé al llarg dels últims mesos nombrosos científics i nutricionistes s'han esforçat a les xarxes socials a intentar que calés la idea que no existeix cap recepta màgica per a perdre pes més enllà que l'única manera d'aprimar amb salut és caure en un dèficit calòric, avui dia alguns estudis amb contrastada eficàcia han descobert que hi ha algunes infusions que et poden ajudar en una tasca que no és senzilla.

En aquest sentit, diversos estudis han demostrat que el te verd et pot ajudar a baixar de pes. El te verd és un tipus d'infusió que, tal com expliquen en l'últim número de la revista Mens Health a escala internacional, està fet dels mateixos ingredients que el negre però "amb un processament diferent".

La clau de reduir les begudes calòriques

És important substituir les begudes calòriques per les infusions. En restar aquestes calories buides que ingereixes amb determinats líquids, serà més fàcil que perdis pes.

A més, un estudi recentment ha demostrat que un número bastant considerable de gent amb sobrepès que bevia te verd o algun dels seus extractes va perdre més pes qui no en bevia. En el citat article es comenta, per exemple, que un estudi recent de la Universitat d'Oklahoma va revelar que la gent que bevia te va perdre gairebé un quilo més que la gent que no el feia durant el primer mes en què van començar a controlar la seva dieta.

El te va potenciar la pèrdua del greix abdominal. Si alguna cosa preocupa tant el sexe femení com en el masculí a l'hora de perdre pes això és sens dubte la panxa. És allà on molts es fixen quan es volen aprimar.