És estiu i cal protegir els ulls dels rajos de sol. Estem més temps a l’aire lliure i el dia té més hores de sol, fet pel qual és molt important tenir cura de la vista. A Soler Centre Visual de Manresa pots trobar una àmplia gamma d’ulleres de sol: amb caràcter, senzilles, lleugeres, rodones… i tots els nostres vidres protegeixen els teus ulls de les radiacions nocives del sol.

Ulleres de sol polaritzades

La llum del sol que rebem vibra en totes direccions, no obstant això, quan rebota en una superfície horitzontal la llum es potencia fins a convertir-se en una llum brillant i molesta: un reflex.

Les ulleres de sol polaritzades tenen la característica de filtrar la llum que rep la lent i des d’una direcció concreta. El filtre polaritzat de la lent s’aconsegueix afegint una fina làmina a qualsevol vidre, tan si són ulleres graduades o no. Això vol dir que tothom pot dur vidres polaritzats.

Avantatges

Les ulleres de sol polaritzades són les que redueixen l’enlluernament i els reflexos, gràcies als filtres polaritzats que absorbeixen la llum polaritzada horitzontal.

Si les ulleres de sol clàssiques ens protegeixen de l’excés de llum, i de la radiació ultraviolada, les ulleres polaritzades afegeixen quatre avantatges:

* Redueixen els enlluernaments, millorant la visibilitat i oferint-nos més seguretat a l’hora per exemple de conduir o fer pràctiques esportives com el ciclisme, el senderisme o la nàutica.

* Proporcionen més bons contrastos, millorant les activitats a l’aire lliure.

* Disminueixen l’estrès visual, i els ulls estan més descansats.

* Augmenten la percepció del color.

Vine a Soler Centre Visual i t’assessorarem. Som una òptica situada al centre de Manresa que oferim un tracte personalitzat al client i tenim cura de la salut visual i auditiva. Comptem amb una àmplia gamma d’ulleres, lents de contacte i audiòfons per adaptar-nos a totes les necessitats. A més, també comptem amb el millor equip de professionals per atendre els clients i fer revisions visuals, optometria, rehabilitació o teràpia visual, revisions auditives, baixa visió i poder aconsellar sobre qualsevol afectació de la vista o l’oïda.