Aquest estiu les piscines municipals de Solsona, que obriran portes l´endemà de Sant Joan, introdueixen novetats per a les famílies i el públic adult. Per primera vegada, s´oferirà un servei de cangur en anglès de dilluns a divendres de quatre a sis de la tarda, contacontes i tallers en família els dissabtes d´onze a dos quarts d´una del migdia i natació per a nadons els dissabtes d´onze a dotze.

A més, s´habilitarà un carril lliure de natació de dilluns a divendres de quatre a set de la tarda, i es recupera l´opció del waterpolo, els dilluns i dimecres de set a vuit del vespre. L´aiguagim canvia d´horari i passa de quatre a cinc de la tarda. Aquesta oferta es complementa amb els cursets de natació per a adults habituals, de dilluns a divendres a les tres de la tarda i els dimarts i dijous a les set de la tarda. Per al públic infantil i juvenil, enguany es mantenen les activitats lúdiques i multiesportives els matins de dilluns a divendres de nou a una, que varien en funció de les franges d´edat.

A banda d´aquestes activitats, una altra novetat d´aquest estiu a les piscines municipals serà la celebració de la Setmana de l´alimentació saludable, del 4 al 8 d´agost. I com cada any, el juliol es commemorarà la jornada solidària Mulla´t per l´esclerosi múltiple (dia 13) i se celebrarà la festa de final de juliol (dia 25) i la trenta-unena edició de l´Hora de Resistència de Natació (dia 26).

Les instal·lacions obriran dimecres vinent fins al 31 d´agost de dilluns a divendres de nou del matí a vuit del vespre i els caps de setmana d´onze a vuit. Les activitats començaran el dilluns 30 d´aquest mes. Les inscripcions, que es poden fer per setmanes o per mesos, es cursen fins aquest divendres els matins a l´Ajuntament i a partir del dia 25, a la recepció de les piscines.