L'Ajuntament de Solsona sotmetrà avui a votació un pressupost de 8,42 milions d'euros, l'1,93 % superior al de l'exercici actual (que és de 8,32 milions). Tot i que la xifra es manté pràcticament similar, l'executiu preveu destinar més diners al capítol d'inversions. Concretament 552.000 euros, fet que representa un augment del 14,75%.

La proposta del govern solsoní, d'altra banda, passa per plantejar una rebaixa del 2,70% en les despeses en béns corrents i serveis. Per regidories, la que experimenta un increment més significatiu, del 16%, és la de Promoció Econòmica, per a la qual es pressuposten 91.000 euros. Per contra, la partida que més baixa és la destinada a Salut, atès que l'any passat s'hi havia previst l'adquisició de desfibril·ladors, cosa que ha fet incrementar la despesa.

En total, s'hi destinen 6.000 euros. Quant a les inversions, si bé no hi ha cap obra nova que destaqui, l'executiu opta per fer millores en enllumenat o urbanitzacions de carrers per posar fi a dèficits que arrossega la via pública de la ciutat (vegeu desglossat).