El ple municipal celebrat ahir va aprovar, amb els vots de l'equip de govern i les abstencions de CDC i Aps-CUP, la congelació dels tributs municipals per a l'any 2017. Només hi va haver modificacions en quatre de les trenta-tres ordenances i taxes, entre les quals no hi ha cap impost.

S'ha modificat la taxa del cementiri i altres serveis funeraris per incloure preus per l'ús de l'antic Club Sant Jordi, on ja s'han dut a terme alguns funerals civils. Una altra taxa amb canvi és de l'Escola Municipal de Música per detallar més alguns conceptes i que inclou el preu de material escolar, d'una banda, i el de préstec d'instruments, de l'altra, a fi de cobrir part del cost del seu manteniment.

Així mateix, la posada en funcionament de la gossera ha obligat a establir en les ordenances el preu d'adopció de gossos, i també s'han modificat els preus públics vinculats a la promoció turística i comercial segons la proposta de l'Agència de Desenvolupament Local del Solsona i Cardona i l'Associació Ithaca.