Segueix-nos a les xarxes socials:

El festival Fura Folk donarà els beneficis al Comitè de Defensa de la República

Avui se celebra la setena edició de l'esdeveniment organitzat pel Casal Popular La Fura de Solsona

El Casal Popular La Fura celebra avui la setena edició del Fura Folk, els beneficis del qual seran destinats a «la caixa de resistència del Comitè en Defensa de la República del Solsonès». Amb aquesta acció, el casal vol «donar suport a la societat que dia a dia veu com es vulneren els seus drets i, de manera especial, als presos i preses polítiques catalanes».

A més, La Fura ha convocat una assemblea general a dos quarts de dotze, abans que comenci el Fura Folk, «per tal de debatre i organitzar-nos per seguir donant resposta a la situació actual».

El festival comença a la una del migdia amb un vermut musical a la plaça Sant Pere. Aquest any el grup encarregat d'amenitzar el vermut serà Guirigall, amb versions de cançons de lluita i populars amb un toc de folk, gràcies a dos acordions diatònics i la guitarra que componen el grup. A les set de la tarda continua la jornada amb l'actuació de l'associació d'acordionistes dels països catalans, La Diatònica. A dos quarts de deu es farà el tradicional sopar popular, que consta d'una fideuà, i a dos quarts de dotze es clourà l'acte amb el concert del grup 2 Pardalets, compost per Marc Ser-rats i Carles Belda, «amb un grapat de versions rumberes ballables», segons les organitzadores.

Prem per veure més contingut per a tu