El Casal Popular La Fura celebra avui la setena edició del Fura Folk, els beneficis del qual seran destinats a «la caixa de resistència del Comitè en Defensa de la República del Solsonès». Amb aquesta acció, el casal vol «donar suport a la societat que dia a dia veu com es vulneren els seus drets i, de manera especial, als presos i preses polítiques catalanes».

A més, La Fura ha convocat una assemblea general a dos quarts de dotze, abans que comenci el Fura Folk, «per tal de debatre i organitzar-nos per seguir donant resposta a la situació actual».

El festival comença a la una del migdia amb un vermut musical a la plaça Sant Pere. Aquest any el grup encarregat d'amenitzar el vermut serà Guirigall, amb versions de cançons de lluita i populars amb un toc de folk, gràcies a dos acordions diatònics i la guitarra que componen el grup. A les set de la tarda continua la jornada amb l'actuació de l'associació d'acordionistes dels països catalans, La Diatònica. A dos quarts de deu es farà el tradicional sopar popular, que consta d'una fideuà, i a dos quarts de dotze es clourà l'acte amb el concert del grup 2 Pardalets, compost per Marc Ser-rats i Carles Belda, «amb un grapat de versions rumberes ballables», segons les organitzadores.