06 de gener de 2018
06.01.2018
40 Años
40 Años

El Consell Comarcal promou un servei per a persones emprenedores

El servei «Estem al dia» oferirà xerrades de diverses assessories del territori sobre temes laborals

08.01.2018 | 10:41
Albert Biols, un dels assessors.

El Consell Comarcal del Solsonès i el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya a Solsona, que desenvolupen el programa Catalu-nya Emprèn al Solsonès, oferiran a partir d'aquest gener el nou servei «Estem al dia». Catalunya Emprèn dóna suport a les persones emprenedores i a empreses ja existents, amb serveis d'orientació i atenció personalitzada, assessorament, formació, i seguiment i consolidació d'empreses.

La primera sessió se centrarà en les novetats de la Llei de Reformes Urgents del Treball Autònom, segons informen els organitzadors, per tal que els empresaris individuals, els professionals independents, les microempreses i les petites empreses puguin conèixer les noves mesures que els afecten directament. La sessió tindrà lloc el proper dijous 11 de gener, de les tres de la tarda a dos quarts de cinc, a la sala Francesca de Llobera del Consell Comarcal del Solsonès, i anirà a càrrec de l'Assessoria Biols. Cada jornada informativa tindrà experts assessors del territori, que se senten implicats en el projecte.

La iniciativa, sorgida de les necessitats dels propis usuaris del servei, oferirà un format de xerrades d'una durada d'una hora o d'una hora i mitja, en horari de migdia-tarda. A priori no hi ha cap periodicitat establerta perquè tot

depèn de l'evolució de la normativa i de les demandes concretes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema