L'Ajuntament solsoní ha previst pavimentar amb reg asfàltic dos vials del Vinyet de Solsona, una intervenció que afectarà la mobilitat durant avui, dimecres, i demà, dijous. Es tracta del camí de cal Xacó, que enllaça la carretera C-451 amb l'estació depuradora, a la partida de Sant Bernat, i la via que va d'aquest punt fins a la capella de Santa Llúcia, també situada a la partida de Sant Bernat.

El camí de cal Xacó té una longitud de 1.336 metres i el de Santa Llúcia, de 1.828 metres. Les obres d'ambdós vials s'executaran durant dos dies seguits, si la meteorologia ho permet, i comportaran talls temporals de la circulació. Tot i això, tret de moments puntuals, es permetrà l'accés a les cases de la zona.

Empresa constructora

Aquests treballs els executa Tarraco Empresa Constructora per un import de 6.579 euros i es finançaran a través d'un conveni entre l'Ajuntament de Solsona i el Consell Comarcal del Solsonès amb una subvenció de la Diputació de Lleida. La seu de l'empresa que s'encarregarà de les obres de pavimentació està situada a Sant Cugat del Vallès.