«Comencem ara a les set fent la tapa del Mesigual, i després anirem més cap al centre»
Laura Carmona i Marc Gómez van anar ahir a les set de la tarda al Mesigual per tastar la seva primera tapa del recorregut. «Ens l'han recomanada diverses amistats i hem decidit començar per aquí. Llavors, ja aparcarem el cotxe a Solsona centre i visitarem locals del nucli antic anant d'un a l'altre a peu», explicava Carmona.
A l'hamburgueseria solsonina van tastar-hi l'hamburguesa de peu de porc i gambes amb romesco i porro cruixent, una de les tapes més ben valorades del recor-regut. «El peu de porc desossat el tenim a la carta del restaurant Gran Sol i triomfa, i vam pensar que transformar-lo en hamburguesa seria una bona idea», explica la responsable del Mesigual, mentre afegeix que ara s'estan plantejant afegir la tapa entre els plats de la carta.
A més, defineix el peu de porc com un plat típic de la zona de muntanya, «molt estimat per la gent gran i una mica més difícil per als joves. Tot i així, presentat en forma d'hamburguesa, trobem molts joves als quals els acaba agradant», conclou Rafart.
Temes
Més a Solsonès
-
La Fira de Sant Isidre omple Solsona de reivindicació pagesa
-
Treballem per Solsona inaugura la seva nova seu en un acte reivindicatiu
-
L'exalcalde de Solsona David Rodríguez clou la campanya d'ERC a la ciutat amb un cafè amb la ciutadania
-
Territori licita la instal·lació de plaques fotovoltaiques i d'un nou enllumenat en un túnel de la C-55 al Solsonès