L'Ajuntament de Riner ha renovat l'espai del Miracle amb la construcció d'una plaça que connecta tots els punts a visitar.

El Miracle «és una zona de pau i tranquil·litat», explica l'alcalde de Riner, Joan Solà. La problemàtica que hi havia fins a hores d'ara és que, per visitar els diferents punts d'interès, el seu pas s'havia de fer per una carretera transitada per vehicles, que comporta una gran perillositat per als usuaris. Per aquest motiu, l'Ajuntament va iniciar les obres de remodelació de la zona el mes de novembre passat del 2018 i les va finalitzar aquest mes de gener.

Per poder dur a terme les obres, l'Ajuntament va demanar una subvenció a la Diputació de Lleida valorada en 56.000 euros, tot i que finalment l'Ajuntament va haver d'invertir fins a 2.800 euros.

La zona actual, que connecta el santuari del Miracle, l'Ajuntament i també la zona de restaurant, és una zona de vianants per on els cotxes poden passar però amb les restriccions d'aquest tipus de via.

A més a més, l'alcalde explica que es vol convertir en una zona enjardinada. Per aquest motiu, al llarg de la plaça s'hi poden veure diversos punts amb plantes aromàtiques com ara el timó o el romaní.

L'Ajuntament de Riner es planteja fer una nova intervenció als voltants de la zona.