Segueix-nos a les xarxes socials:

Una desfilada de moda d'alumnes de secundària omple el teatre comarcal de Solsona

L'objectiu de l'acte era recaptar diners pel viatge de final de curs dels alumnes quart d'ESO

Desfilada de moda d'alumnes de secundària de Solsona

8

El Teatre Comarcal de Solsona es va omplir de gom a gom aquest divendres al vespre per presenciar la desfilada de moda que, com cada any, organitzen els nois i noies de quart d'ESO de l'institut de secundària Francesc Ribalta.

El públic, format sobretot per pares dels estudiants i amics dels protagonistes de la nit, aplaudia i animava les evolucions dels joves damunt l'escenari del teatre. Prèviament, havien pagat una entrada de 5 euros anticipadament o 5'50 euros a la mateixa taquilla; i els diners de la recaptació aniran a parar al fons col·lectiu dels alumnes de quart d'ESO per al viatge de final de curs que han programat a Itàlia, una destinació típica en aquesta mena d'excursions.

Una quarantena de nois i noies i una quinzena de professors van desfilar com si ho haguessin fet tota la vida. Amb naturalitat i espontaneïtat, alumnes i professors de l'institut Francesc Ribalta van desfilar mostrant els articles de la quinzena d'establiments de la ciutat que van col·laborar amb l'esdeveniment, la gran majoria botigues de roba i complements.

Els diners recaptats divendres s'afegiran als guanys obtinguts amb la venda de loteria de Nadal, polvorons, bombons i camisetes que, al vestíbul del teatre, es venien a 10 euros cada unitat.

La desfilada va finalitzar després d'una hora i mitja que va deixar un bon regust de boca a tots els assistents, que ja venien ben predisposats al xou.

Dansa i taekwondo per amenitzar l'espectacle de moda

La desfilada de moda va complementar-se amb les actuacions de Taekwondo Solsona (com es pot veure a la foto) i l'Escola de Dansa. Aquests dos centres col·laboren de manera habitual amb la desfilada dels alumnes de quart d'ESO de l'institut Francesc Ribalta, i les seves demostracions damunt l'escenari del Teatre Comarcal, molt aplaudides, van servir per enriquir l'espectacle de moda i fer-lo més amè.

Prem per veure més contingut per a tu