Les festes de Nadal han suposat un important impuls per a la campanya de restauració de l'orgue de Solsona ja que fins el moment s'han aconseguit recaptar 117.340 euros.

La comissió de l'orgue de la catedral ha fet públics els comptes fins al 31 de desembre de 2019 en els quals s'hi pot comprovar l'èxit que està tenint la campanya «El teu entre 3.000» ja que mitjançant l'apadrinament de 91 tubs s'ha aconseguit recaptar un total de 19.000 euros.

La comissió també ha volgut agraïr a les entitats col·laboradores que a través d'una sèrie d'espectacles han fet la seva aportació a la restauració de l'instrument. Es tracta del concert de l'Escola Municipal de Música (251,67 euros), la gala Ventus (628,60 euros) i el concert La Nit al Claustre de la Cobla Juvenil de Solsona que va aconseguir recaptar un total de 1.180 euros.

L'evolució de la campanya es pot anar seguint amb els plafons situats al vestíbul de la Catedral de Solsona i al peu de l'orgue que donen informació de les diferents aportacions així com el mapa amb els 3.195 tubs destacant els que ja estan apadrinats. La informació es va actualitzant periòdicament així com la recaptació de diners.