Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Ajuntament de Solsona demana voluntariat per al control de població de gats de carrer

La regidoria de Medi Ambient de Solsona vol ampliar el control de la població de gats de carrer mitjançant colònies situades estratègicament a diferents punts del municipi. Els dos darrers anys se n'han implantat dues, una al barri de Sant Agustí i una altra a la urbanització de la Cabana d'en Geli. La tercera es farà esperar fins que hi hagi prou voluntaris que ajudin l'Associació en Defensa dels Animals de Solsona (ADAS), encarregada de fer-ne el manteniment i alimentar els felins.

La tercera colònia controlada de gats es preveu que pugui instal·lar-se en un punt proper a la zona de l'avinguda de Sant Jordi, però fan falta persones disposades a dur-hi el pinso amb què s'alimenten els animals. D'aquí que tant Medi Ambient com l'ADAS facin una crida al voluntariat. Igualment, la protectora insisteix en l'adopció. També fan falta particulars disposats a cedir espais a l'Ajuntament per estendre la mesura a altres indrets.

Recentment la colònia de la Cabana d'en Geli s'ha traslladat a un solar municipal, trasllat que s'ha aprofitat per millorar-ne les instal·lacions.

Prem per veure més contingut per a tu