El Rotary Club de Solsona farà un reconeixement públic a tot el personal del Centre Sanitari del Solsonès per la tasca duta a terme durant la pandèmia de la covid-19.

L'acte, que preveu reunir una trentena de persones, es durà a terme durant un sopar organitzat pel mateix club que tindrà lloc avui, a les 9 del vespre, a la terrassa del restaurant Crisami de Solsona.

La presidenta del Rotary Club Solsona, M. Clautre Baixas, va dir a Regió7 que van decidir homenatjar els sanitaris del Centre Sanitari «després de veure la manera com ho van portar tot i tenint en compte les hores que treballaven».

El reconeixement als sanitaris del centre comarcal es demostrarà amb el lliurament d'una placa commemorativa. A més, el director mèdic del centre, Juan Campus, serà anomenat Rotary d'honor pels membres del club.

A part d'això, Rotary Club Solsona també ha decidit que regalarà un aparell portàtil que serveix per fer ecografies provinent d'Estats Units al Centre Sanitari del Solsonès, però aquest encara no estarà disponible.