Segueix-nos a les xarxes socials:

La biblioteca de Solsona millora el mobiliari de la zona infantil

També s'adaptarà la zona de premsa diària per aprofitar l'espai amb nous punts de lectura

La biblioteca de Solsona millora el mobiliari de la zona infantilaj solsona

La biblioteca Carles Morató de Solsona adaptarà aquesta tardor amb mobiliari nou la zona infantil i la de premsa diària, uns treballs que feia temps que estaven pendents de fer-se.

D'una banda, fan falta taules adaptades als petits lectors, bucs per guardar-hi més llibres i, alhora, lloc per a les famílies acompanyants. De l'altra, sota el primer tram de l'escala, a la sala de premsa, es col·locarà un moble fet a mida per evitar topades dels usuaris i aprofitar més l'espai. Així, s'incorporarà a la zona infantil un espai per als més petits i s'hi col·locarà un banc que s'utilitzarà com a prestatgeria de contes i com a seient per als adults. Entre altres elements, s'hi instal·laran taules rodones de diferents mides. Aquest espai es concebrà com una àrea flexible amb la possibilitat de variar-ne el mobiliari segons les activitats que s'hi facin. A la sala de premsa, es tancarà el buit que queda sota l'escala amb un expositor integrat i es condicionaran espais de lectura amb suport.

El projecte d'interiorisme i redistribució d'aquestes zones ha anat a càrrec del despatx Lluerna Arquitectura per un import de 1.000 euros, i s'han adjudicat els treballs de fusteria a BECO Fusters per 5.900 euros. En aquests moments, l'accés a la biblioteca està limitat a dues sales amb 19 punts de lectura.

Prem per veure més contingut per a tu