Ha començat a baixar el volum de contagis per coronavirus al Solsonès, tot i que la xifra continua sent molt elevada, amb 41 casos diagnosticats en menys de dues setmanes. A partir de 304 proves PCR, el Centre Sanitari va detectar 22 positius de dilluns a divendres de la setmana passada, una xifra que suposa gairebé la meitat dels registrats la setmana anterior. Malgrat aquesta disminució, el Centre Sanitari ha advertit que no es pot abaixar la guàrdia, ja que només amb els 168 tests de dilluns a dimecres d'aquesta setmana ja s'han diagnosticat 19 positius més, a l'espera de conèixer els resultats d'avui.

Pel que fa a la incidència del coronavirus als centres educatius de la comarca, s'ha reduït el nombre de grups confinats, que han passat de deu a cinc: l'Escola Arrels I segueix amb un grup aïllat; Setelsis en té un; l'Institut Francesc Ribalta, dos grups i la llar d'infants Els Petits Gegants, un grup. En total, sumen nou positius detectats entre el conjunt d'escolars del Solsonès.

Quant a l'índex de rebrot, la capital comarcal baixa més de cent punts respecte de la setmana anterior, si bé se situa encara a un nivell molt alt, amb 834,26 punts. Des del Centre Sanitari es continua destacant que la majoria de casos positius detectats a la comarca presenten símptomes lleus. Les autoritats sanitàries fan una nova crida a la prudència i a complir les directrius que es dicten des del Departament de Salut.