Segueix-nos a les xarxes socials:

Solsona acull l'estrena de l'Espurnes Barroques i la jornada Reimaginem el Museu

Les dues activitats acompanyaran el Bestiari Fest el cap de setmana en què s'havia de celebrar la Fira de Sant Isidre

Malgrat l'ajornament de la Fira de Sant Isidre de Solsona com a conseqüència de la pandèmia, es mantenen alguns actes que s'havien programat pel proper cap de setmana.

Aquest dijous a les cinc de la tarda tindrà lloc, en línia, la jornada tècnica "Impacte del Decret llei 16/2019; la implantació d'energies renovables al medi rural", organitzada per l'Oficina Comarcal del Solsonès del DARP i l'Escola Agrària del Solsonès.

Divendres, a les vuit del vespre, els Claustres de la Catedral de Solsona acolliran la conferència organitzada per Espurnes Barroques "Passió pel patrimoni musical: un pou ple de tresors", a càrrec de Josep i Bernat Cabré. L'entrada és gratuïta si bé cal reserva prèvia a www.espurnesbarroques.cat. L'acte comptarà amb un tast de productes de la Pastisseria Camps i November Tea. També el divendres a la mateix a hora, la sala Polivalent de Solsona acollirà el 4rt BESTIARI FEST, organitzat per de Joventut Solsonina, amb un concert amb Ferran Palau. El preu de l'entrada és de 10 € i cal adquirir-la accedint a la web "entrades.turismesolsones.com".

Pel què fa al dissabte, després de la missa d'onze en honor a Sant Isidre a la catedral de Solsona, el Museu Diocesà i Comarcal de Solsona acollirà el taller "RECUPEREM". Es tracta d'una activitat que pretén que avis i nets comparteixin coneixements o experiències. A partir d'objectes antics s'explica a les generacions futures jugant i divertint-se. Es recuperaran també jocs de tota la vida i es posaran en pràctica. Aquest acte està emmarcat dins el Dia Internacional dels Museus que enguany té el lema "El futur dels museus: recuperar i reimaginar." L'activitat és gratuïta si bé cal inscripció prèvia al 973 48 21 01 o bé a museu@museusolsona.cat.

El diumenge, d'onze a dues del migdia, el mateix museu acollirà la jornada "REIMAGINEM", on una dotzena d'artistes solsonins i solsonines transformaran les sales del museu en els seus estudis per reimaginar les obres del museu. Es tracta d'un exercici transformador i evocador per al públic que podrà visitar el museu i veure com treballen. El mateix diumenge a la tarda, a dos quarts de set, els Claustres de la Catedral de Solsona acolliran el concert de Companyia musical i Josep Cabré. En aquest mateix acte, Carles Freixes, director del Museu Diocesà i Comarcal de Solsona, parlarà de la destrucció de la capella a mans franceses. Acompanyarà la jornada un tast de la pastisseria Sant Antoni amb vi d'Un Pam de Terra. El cost de l'entrada és de 18€ i es podrà adquirir de forma anticipada a www.espurnesbarroques.cat.

Per acabar, el mateix diumenge a les set de la tarda, la sala Polivalent acollirà una tarda de música amb Joan Viladeny. El preu de l'entrada és de 5 euros i l'aforament és limitat. Aquest acte està organitzada pel Consell de la Gent Gran.

Prem per veure més contingut per a tu