Segueix-nos a les xarxes socials:

L’Ajuntament de Lladurs millorarà camins del seu terme municipal

El projecte contempla asfaltar part del tram que comunica la Ribera Salada amb la carretera de Solsona

L’Ajuntament de Lladurs ha tret a concurs el projecte per millorar alguns camins del seu terme municipal. Les actuacions es concreten en l’asfaltatge de 1.100 m2 del camí que comunica la Ribera salada a Pla de Roures amb la carretera de Solsona a Cambrils (LV-4011), a l’alçada del Pont del Clop, el formigonatge de cunetes en diversos trams de la xarxa viària municipal i la millora de la visibilitat en dos punts concrets de la carretera LV-4011.

Pel que fa a l’asfaltatge del camí, es tracta d’una via que actualment és de terra i grava compactada que, quan plou, genera problemes en el ferm. L’asfaltatge haurà de donar solució a aquest problema.

Es tracta d’una via que discorre paral·lela a la Ribera Salada i que és vital per a la comunicació del nord del municipi amb la comarca de l’Alt Urgell i com a nexe d’unió amb vies principals com la C-26 o la C-14. A més, durant l’estiu es multiplica el nombre de vehicles que hi transcorren, ja que dona accés a la Ribera Salada. L’asfaltatge cobrirà un tram de 200 metres de longitud.

El projecte, pendent d’adjudicació, té un pressupost estimat de 92.288,13 euros amb IVA inclòs i el termini d’execució de les obres s’espera que sigui de dos mesos des de l’inici.

Prem per veure més contingut per a tu