Segueix-nos a les xarxes socials:

Els concerts de la festa major jove de Solsona tindran un aforament de 250 persones

Strombers, Vizuri i El Pony Pisador són els principals reclams de Joventut Solsonina per aquesta edició

Els concerts de la festa major jove de Solsona tindran un aforament de 250 persones

Solsona encara una nova festa major que, tot i estar marcada pel retorn dels ballets després de la passada edició, manté els concerts joves com un dels seus principals reclams. Enguany, els concerts organitzats per Joventut Solsonina es duran a terme a la plaça del Camp, on segons l’organització hi haurà un aforament de fins a 250 persones.

Strombers, Vizuri, El Pony Pisador, Banda Neon i PD YU són els reclams dels concerts organitzats per Joventut Solsonina en aquesta edició de la festa major jove de Solsona. Enguany, tots els concerts dirigits als joves es duran a terme a la plaça del Camp, que tindrà un aforament de 250 persones. Segons ha confirmat Joventut Solsonina a Regió7, el recinte comptarà amb una zona amb les cadires corresponents, on els assistents estaran amb distància de seguretat i mascareta sense poder consumir. Tot i això, es disposarà d’una zona per consumir propera a la barra de l’organització on es vendran tant begudes com entrepans. Per entrar al recinte, serà necessari presentar una entrada, que es pot obtenir de forma gratuïta des d’avui mateix a través de la plataforma de venda d’entrades de Turisme Solsonès.

El grup cardoní Strombers i Vizuri engegaran la festa el dia 7. El concert començarà a les 9 de la nit igual que el del dia 9 a càrrec de Banda Neon i PD YU. El Pony Pisador actuarà el dia 8 a les 11 de la nit també a la plaça del Camp.

El concurs de músics més local

Solsona celebra enguany la Xa edició del concurs de músics. Per celebrar-ho, Joventut Solsonina ha limitat la participació només a artistes de la comarca o que hi tenen relació propera. A una setmana del concurs ja tenen totes les places del concurs plenes.

Enguany Joventut Solsonina ha tingut un pressupost de 13.000 euros, inferior a les edicions anteriors a la pandèmia. Tot i això des de l’organització asseguren entendre que les circumstàncies actuals marquen també el pressupost i es mostren contents per haver pogut contractar grups coneguts com Strombers o El Pony Pisador per celebrar una il·lusionant festa major jove de Solsona.

Prem per veure més contingut per a tu