Segueix-nos a les xarxes socials:

El trenet es reforça com a reclam de Nadal a Solsona amb un nou trajecte

La iniciativa del consistori i els comerciants de la ciutat es durà a terme fins al 19 de desembre

El trenet es reforça com a reclam de Nadal a Solsona amb un nou trajecte

És el segon any que el trenet de Nadal convida als solsonins a recórrer part de la ciutat a bord d’aquest vehicle escalfant motors de cara a les festes nadalenques. La iniciativa, engegada l’any passat per l’Ajuntament i la Unió de Botiguers i Comerciants de Solsona, s’ha volgut reprendre enguany degut a la bona recepció de la seva estrena. Ahir, el primer dia del servei aquest any, molts solsonins van decidir tornar a pujar al trenet reforçant aquesta activitat com a un dels principals reclams del Nadal a Solsona.

A més d’ahir, enguany el trenet funcionarà els dies 11, 18 i 19 de desembre en torns de 45 minuts entre viatge i viatge. Com a novetats, enguany s’ha ampliat l’oferta de dos dies a quatre, ja que en només dos dies van passar pel tren més de 1.000 persones el passat Nadal. A més, el trajecte s’ha ampliat. A més de recórrer el carrer Castell o la plaça Major ja engalanada amb l’arbre de Nadal, el tren enguany travessa el riu Negre i passa pel carrer de la Bòfia a més de baixar pel passeig de la Pujada del Castellvell per tornar al punt d’inici, a la plaça del Camp.

A diferència de l’any passat, però, els passatgers del tren no anaven acompanyats del personatge de la Llum, que explicava algunes curiositats de diversos punts característics del poble, i el viatge simplement s’amenitza amb música nadalenca.

De cara a les sessions dels propers tres dies algunes ja estan pràcticament plenes, fet que demostra l’interès que ha generat el tren de Nadal entre la població solsonina.

Prem per veure més contingut per a tu