Solsona posa en marxa un nou club de lectura per fomentar l'aprenentatge de l'italià. Aquestes trobades fomenten l’hàbit i el plaer de llegir, cohesionen persones amb interessos comuns i, en el cas de llengües diferents, són una via per a l’aprenentatge. Conscient d’aquestes bondats i arran de l’interès mostrat per un grup de conversa en italià, la Biblioteca Carles Morató del municipi afegirà un club de lectura en aquest idioma, que s’afegeix als existents. Començarà el primer de febrer i és obert a tothom amb el nivell mínim B2 d’italià.

Serà un club de lectura de participació gratuïta conduït per Michela Tagliavini, i el calendari i la periodicitat de les trobades es decidirà entre els assistents a la primera trobada. Els llibres els proporcionarà la biblioteca. Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se a aquest equipament, presencialment, per telèfon al 973483839, o bé per correu electrònic a biblioteca.solsona@ajsolsona.cat.

Els darrers anys, des de la biblioteca o amb el seu suport a través del préstec de llibres, s’han creat els clubs de lectura de la gent gran, de dones, d’àlbums, de nivell fàcil en català, d’anglès, de Llobera, d’Olius i del Casal Cívic.