Segueix-nos a les xarxes socials:

Torna el Solxicsona amb un cap de setmana d’activitats familiars al carrer

Després de dos anys de pausa per la pandèmia, Solsona recupera la programació lúdica dedicada als infants de primària i les seves famílies amb la cinquena edició del Solxicsona, que surt íntegrament al carrer. Hi haurà una sessió de cinema a la fresca, el dissabte primer d’octubre al vespre, i prop d’una desena de tallers i jocs i un concert de rumba a càrrec de Landry, el diumenge 2 al matí. Totes les propostes seran gratuïtes i es concentraran al nucli antic i al Vall Calent.

Després del llarg parèntesi causat pel confinament i les restriccions derivades de la pandèmia, enguany s’aposta pels actes a l’aire lliure. D’aquí que el lema de la cinquena edició sigui «Solxicsona a peu de carrer!».

La primera convocatòria serà el dissabte primer d’octubre a dos quarts de nou del vespre. La plaça de Ramon Llumà acollirà la sessió de cinema a la fresca Els Croods: una nova era. En cas de pluja, la projecció es traslladarà al teatre comarcal.

L’endemà, de deu a dotze del migdia, la cita serà a la plaça de Palau i el Vall Calent, on es podrà participar en tallers de maquillatge de cares, xapes, globoflèxia, manualitats, jocs del món i de fusta i material de circ. També hi haurà un racó per llegir en una biblioteca mòbil. Finalment, a dos quarts d’una del migdia a la plaça Major, començarà el concert de rumba de Daniel Landry i la seva banda per presentar el seu últim disc, Atreveix-te. Landry el Rumbero torna a Solsona en l’agenda que enceta la seva nova etapa com a Landry.

Col·laboren en el cinquè Solxicsona la UBIC, El6, el centre d’acollida L’Estrella i la biblioteca Carles Morató.

Prem per veure més contingut per a tu