Segueix-nos a les xarxes socials:

El Consell posa en marxa l’Oficina de Transició Energètica del Solsonès

L’espai oferirà un punt d’informació i atenció a les línies d’ajuts relacionades amb l’eficiència energètica

El Consell posa en marxa l’Oficina de Transició Energètica del SolsonèsCONSELL COMARCAL

El Consell Comarcal ha posat en marxa l’Oficina Comarcal de Transició Energètica del Solsonès, ubicada a la seu del Consell. El servei forma part de la xarxa d’oficines vinculades a l’Institut Català de l’Energia (ICAEN) per tal d’apropar aquest ens al territori i facilitar l’anomenada transició energètica.

Aquest nou servei que ofereix l’ens comarcal, que ajudarà a fixar un criteri comarcal per al desenvolupament de les energies renovables, ha de contribuir a la implantació de les comunitats energètiques, l’autoconsum i la sobirania energètica. L’Oficina Comarcal de Transició Energètica és un punt d’informació i atenció de línies d’ajuts relacionades amb l’eficiència energètica, les energies renovables, punts de recàrrega de vehicle elèctric o les comunitats energètiques, així com dels projectes i polítiques de transició energètica a Catalunya i a la comarca.

Actualment hi ha diverses línies de subvencions obertes. Per una banda, es poden demanar ajudes per actuacions d’eficiència energètica en establiments turístics i en habitatges de municipis de menys de 5.000 habitants. D’altra banda, també es poden sol·licitar ajuts per a l’autoconsum i emmagatzematge amb fonts renovables, per a projectes singulars de comunitats energètiques. 

Prem per veure més contingut per a tu