El pastís va ser presentat aquest matí a la pastisseria Mallorca, al carrer Serrà, amb presència de la regidora de Chamberí, Isabel Martínez Cubells, així com responsables de l'àrea d'Economia i Ocupació.

A més a més, l'Ajuntament presentarà el dolç amb una degustació popular de 10.000 arroves el dia 17, durant la celebració de les festes de Sant Isidre, a la plaça de Chamberí, on aquesta tarda-nit hi haurà un espectacle de jazz de Nova Orleans, concursos, entrega de premis i altres sorpreses.

Sota l'eslògan 'Si en Reis te vas menjar un tortell, celebra el diadeinternet compartint una @rroba', els més de 40 organitzadors de la festa inclouen a BBVA, Habbo, Telefónica, l'Ajuntament de Madrid, el Principat d'Astúries i el País Basc.

Els responsables de la iniciativa han animat als obradors de la capital a elaborar la seva pròpia @ i a oferir-la en els seus establiments, amb el repte que el gest de menjar-se les dites postres sigui un acte especial que es repeteixi cada any entorn de les celebracions del 17 de maig.

A Astúries, el lema d'aquesta edició de la festa és 'Dolç mos amb sabor a Internet', i el Gremi de Confiters del Principat ha elaborat la 'Arrova dolça', unes postres semblants a la marañuela elaborada amb ous, farina, mantega i banyada en xocolates de diferents sabors.

Per la seva banda, KZgunea, SPRI, l'Associació Internet Euskadi i el sector de Pastissers i Confiters Artesans del País Basc han posat en marxa el concurs 'Internet Goxo Goxo' per premiar la millor idea de dolç relacionat amb les noves tecnologies. El guanyador podrà ser degustat per tots els ciutadans que s'acostin a celebrar el diadeinternet en Laudio (Àlaba).