Per donar la benvinguda a un nou membre de la família SUV, Audi ha desenvolupat la plataforma Audi Q3 Cube Experience. Es tracta d'un cub especular que representa les característiques del nou Q3, la nova generació SUV, traduint-les en una experiència espacial: un SUV urbà, eficient i compacte. El Qube 3 es podrà visitar del 12 al 22 de maig (d´11:00 a 23:00 hores) al Moll del Rellotge, situat al Port Vell de Barcelona

Fa només unes setmanes Audi va revelar el nou Audi Q3 al Saló de Xangai, ara li toca el torn a la ciutat Comtal i per a això, tal com va passar amb el llançament de l'A1 a l´AreA1, en ple centre de Barcelona s'erigirà el Qube 3, un cub de superfície especular i un alçada de 14 metres que reflecteix els carrers, les cases i els vianants a les seves façanes alhora que els fusiona amb el seu entorn.

El cub màgic, amb cada un dels seus costats flanquejat per un Q3, estableix un joc d'interacció visual entre la seva façana especular i els diferents espais del seu entorn, es fon amb ell, crea noves imatges i entrellaça diferents perspectives.

El seu interior rep el visitant amb una emocionant interpretació de l'espai: parets de mirall semitransparents permeten la reproducció de vídeos, superfícies reflectants de vidre negre i, al centre, un escenari circular sobre el qual s'alça el nou Audi Q3.

De tot això sorgeix una experiència espacial amb una materialitat i jocs visuals que semblen esvair les barreres entre espais. Una extensió infinita que ho reflecteix tot: l'automòbil, el visitant, la llum i el moviment. Així és com aquesta "meravella d'espai" reprodueix literalment al seu interior les virtuts de l'Audi Q3: un SUV compacte que concilia les més elevades expectatives de disseny amb un volum interior sorprenent.

En abandonar aquest espai, el visitant s'endinsa en un circuit temàtic amb instal•lacions i exposicions interactives que escenifiquen les qualitats del nou Q3.

És aleshores quan se'ns revela la construcció en forma de cub dins de cub que ens obre el pas al llarg d'una arcada al voltant del cub interior, i quan descobrim que parts de la façana especular són un mirall espia que ens ofereix vistes de l'Audi Q3 aparcat a l'exterior i les fa interactuar amb les obres exposades a l'interior.