És fàcil sentir-se perdut quan s'està pensant en adquirir un nou telèfon, un es troba naufragant en un oceà d'informació esperant que algú li socorri, el guiï cap a algun sentit ...

Aquest és un salvavides, un breu rànquing que exposa quins són els telèfons Android més brillants del moment, que serveixin per orientar el consumidor a l'hora de decantar-se en la seva elecció. Novetats, característiques, preu, bateria ... Benvingut al món Android!

Samsung Galaxy S III

El Samsung Galaxy S III és la insígnia del fabricant: compta amb alta definició de 4,8 polzades de pantalla, veloç processador de doble nucli, 4G, velocitat de dades, ranura microSD i utilitza Android 4.0 Ice Cream Sandwich amb la interfície TouchWiz.

El Samsung Galaxy és la competència directa de l'iPhone 5; espera que t'adormis perquè la pantalla s'apagui; gràcies al sistema 'Direct call' sap amb qui vols parlar i t'ho diu directament; permet compartir imatges, música, vídeos amb el simple contacte d'un altre Samsung Galaxy Sííí.

El total del terminal lliure està al voltant d'uns 600 euros, però sempre és més econòmic consultar les diferents ofertes de les operadores.

HTC One X

És la idea principal d'Android: combina una càmera fantàstica, un processador ràpid i una pantalla d'alta definició que està a l'altura dels millors telèfons disponibles al mercat: la càmera principal compta amb un sensor retroiluminat de 8 megapíxels i una obertura f2 0. La frontal és de 1.3 megapíxels, una mica pitjor que la del S3.

També compta amb 4G velocitat de dades que significa que pot desplegar velocitats de dades que són 10 vegades més ràpides que el 3G típic. L'HTC treballa amb Android 4.0.

El pitjor del telèfon és que li falta una ranura per a targetes MicroSD i la bateria té poca durada. El millor, és sens dubte el seu potent so.

El total del terminal lliure està al voltant d'uns 665 euros, però sempre és més econòmic consultar les diferents ofertes de les operadores.

Samsung Galaxy Nexus

El Samsung Galaxy Nexus és encara una força d'Android per tenir en compte gràcies a la seva pantalla d'alta definició, HD Super AMOLED, disseny minimalista, 4G i la versió 4.1.1 d'Android.

Té una pantalla corba HD Super Amoled de 4.65 polzades a 1280 x 720 píxels de resolució, càmera de 5 megapíxels amb captura de vídeo i dispar immediat de fotografia. El Galaxy Nexus rep suport MHL a través de l'ús del seu port Micro USB 2,0, que permet al Galaxy Nexus donar resolucions a 1080p, també té l'opció de HDMI que permet connectar el telèfon a qualsevol pantalla externa compatible, com un televisor de alta definició.

El total del terminal lliure està al voltant d'uns 370 euros, però sempre és més econòmic consultar les diferents ofertes de les operadores.

Sony Xperia GX

Es tracta d'un gran smartphone amb l'últim Android i una pantalla de 4,6 polzades Reality Display amb Mobile BRAVIA Engine i alta definició 720p. Les especificacions més interessants són una pantalla de 4,55 "amb una resolució de 1.280 x 720 i una densitat de 323 píxels, processador de dos nuclis Qualcomm Snapdragon a 1,5 GHz, 1 GB de RAM.

El dispositiu es desmarca de la competència amb una càmera de 13 megapíxels i un sensor Exmor, amb la qual es poden gravar vídeos en alta definició.

Compte a més amb una connectivitat LTE de fins a 75 Mbps, Wifi, Gps, Blueetoth. El seu disseny és realment cridaner, i destaca en què el seu gruix és de només 7 mil · límetres.

El pitjor del Smartphone és que per ara només està disponible a Japó, però la seva arribada a Europa està al caure.

Samsung Galaxy Note

El smartphone té una pantalla gran i envoltant de 5,3 polzades Super AMOLED amb una resolució de 1280x800 píxels. Posseeix un processador doble nucli de 1.4GHz, Android 2.3 Gingerbread amb la interfície d'usuari TouchWiz. Té també càmera de 8 megapíxels i càmera frontal de 2 megapíxels i té un potent editor d'imatges.

El Galaxy Note té un llapis intel·ligent integrat i aplicacions que admeten l'ús del pen.

El total del terminal lliure està al voltant d'uns 455 euros, però sempre és més econòmic consultar les diferents ofertes de les operadores.