Segueix-nos a les xarxes socials:

Més de 200 persones participen al lipdub de l'Ateneu la Sèquia

El vídeo pretén donar a conèixer a la ciutat les activitats del centre i els seus nous espais

Més de 200 persones participen al lipdub de l'Ateneu la Sèquia

Més de 200 persones han participat en la gravació del lipdub que l'Ateneu Popular la Sèquia ha creat per donar a conèixer les seves activitats. A ritme de la cançó "Que no ens parin" del grup bagenc Kòdul membres del propi ateneu s'han unit a representats d'altres entitats i veïns i veïnes de la ciutat per dur una iniciativa divertida i efectiva a internet.

Durant la gravació del lipdub, la càmera va recórrer els diferents espais de l´Ateneu, entre ells els tres nous espais que s´han inaugurat aquest cap de setmana: la ludoteca, la biblioteca i el rocòdrom.

La voluntat de l´Ateneu amb aquest lipdub és mostrar la vitalitat de l´espai i transmetre-ho d´una forma més visual i atractiva per la gent que encara no s'hi ha acostat. El lipdub s´emmarca en una campanya de difusió del projecte de l´Ateneu que s´està duent a terme les últimes setmanes, que entre d´altres accions ha inclòs un repartiment bústia a bústia de tot Manresa d´un tríptic amb informació de l´espai.

L´Ateneu que es troba enmig d'un procés judicial vol demostrar a la ciutat que es tracta d´un espai necessari dins la ciutat i que la seva clausura suposaria una pèrdua irreemplaçable. El lema que escollit és "l´Ateneu som totes i no ens faran fora" i vol deixar constància de que l´espai es troba obert a totes les persones que tinguin iniciatives i projectes que sumin en l´objectiu d´avançar cap a una societat sense desigualtats ni opressions.

Prem per veure més contingut per a tu