L´edició digital de Regió7 va tancar un mes d´octubre històric tant pel número d´usuaris que van consultar el web com per les visites que s´hi van realitzar. En total, 185.021 persones es van connectar a www.regió7.cat per informar-se, segons l´empresa auditora OJD, 20.000 més que el mes anterior. Aquests usuaris, prop d´11.000 diaris, van accedir fins a 400.918 vegades al web i es van subministrar 1,2 milions de pàgines amb notícies, fotografies i vídeos.

Les xifres consoliden, un mes més, Regió7 entre els quinze mitjans que informen a Internet en català. Les seccions de Manresa, Bages, Berguedà i Fet Divers van ser les més consultades a Regió7.cat en un mes, el d´octubre, en què el dia de més audiència va ser el 30 d´octubre, coincidint amb la mort d´un veí de Santpedor en un xoc frontal a la C-55. Altres continguts destacats del mes van ser la visita del President de la Generalitat, Artur Mas, a l´Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa i l´ensurt patit pels viatgers d´un tren que circulava direcció Manresa i que, per error, va canviar de via i va acabar a l´estació de Rubí.

Èxit de l´especial de Bolets

Paral·lelament a les seccions de notícies, Regió7.cat ofereix als lectors un llarg reguitzell d´especials. Un dels més consultats és el dedicats al món boletaire. Actualitzat des de final d´agost i fins a final de novembre, enguany, l´especial, que ofereix fitxes de les espècies més comuns, proposa plans i escapades, i dóna consells per als boletaires, ja ha rebut més de 220.000 consultes, un 7 per cent més que el 2013. S´hi pot accedir teclejant https://mas.regio7.cat/bolets