Segueix-nos a les xarxes socials:

Google llança Pixel, un mòbil per intentar competir amb l'iPhone

Els dos primers telèfons fets integralment per la companyia destaquen entre altres coses per la càmera

Google llança Pixel, un mòbil per intentar competir amb l'iPhoneReuters

Tal com estava previst, el gegant tecnològic Google ha presentat aquest dimarts durant una conferència a San Francisco (Califòrnia) la seva nova gamma de telèfons intel·ligents, denominats Pixel, que porten instal·lats per primera vegada la funció Google Assistant i treballaran amb realitat virtual.

Així ho ha explicat Rick Osterloh, vicepresident de maquinari de l'empresa, que ha assenyalat que els nous dispositius de Google compten amb "una personalitat i un aspecte únics".

A més, ha recalcat que la càmera dels Pixel és la millor que s'hagi emprat en un 'smartphone' (posseeix un 89 en el registre DxOMark, el més alt mai assolit) i ha destacat que aquests telèfons disposaran d'un emmagatzematge il·limitat, portaran instal·lada la aplicació per videotrucades 'Duo' i es podran emprar amb els cascos Daydream per gaudir de la realitat virtual.

Els dispositius, descrits com els primers telèfons fets per Google "per dins i per fora", vénen en dues mides: el Pixel comptarà amb una pantalla de 5 polzades, mentre que la del Pixel XL serà de 5,5 polzades. Tots dos disposaran de bateries amb càrrega ràpida.

Els dos compten amb un processador Snapdragon 821, 4 GB de memòria RAM, opció de 32GB o 128 GB d'espai, resolució de 1080p, càmera posterior de 12 megapíxels, connector per a auriculars de 3,5 mm i lector d'empremtes dactilars.

Estan disponibles en tres colors: Traieu Black (bastant negre), Very Silver (molt platejat) i Really Blue (realment blau, una versió limitada).

El preu als EUA és de 649 dòlars (577 euros) per al model de 5 polzades i es pot encarregar ja amb antelació.

Prem per veure més contingut per a tu