Califòrnia, Bungie i Activision han desvetllat el primer gameplay de 'Destiny 2', la seqüela del joc de trets de ciència ficció que estarà disponible el proper mes de setembre per PlayStation 4, Xbox One i, per primera vegada, en la franquícia en PC . L'acte ha tingut lloc al Jet Center de Hawthorne de Los Angeles (Califòrnia, EUA).

El livestream presenta una varietat d'activitats, obrint amb una narrativa dramàtica que obliga el personatge a recuperar-se quan la seva llar ha estat destruït i ja no disposa de poders, alhora que s'han mostrat les activitats socials i cooperatives del joc. Durant l'emissió transmesa a nivell mundial s'ha destacat que el títol oferirà un nou començament per a tots els jugadors, de manera que no es precisa d'experiència prèvia. La història de 'Destiny 2' permetrà al jugador gaudir d'un viatge sol o amb amics.

Un anunci clau realitzat durant la retransmissió ha estat el de la nova funcionalitat anomenada "Partides Guiades", que ofereix als jugadors les activitats més desafiants i gratificants del joc. Aquesta nova funció, permet als que juguen sols trobar a altres jugadors i gaudir del títol, alhora que guanyen noves recompenses com armes i armadures. Els assistents també han pogut gaudir de 'Countdown', una nova manera multijugador competitiu, a més d'una activitat cooperativa per a tres jugadors sobre un nou mapa anomenat 'Inverted Spire'.

A 'Destiny 2', l'última ciutat segura de la Terra ha caigut i està en ruïnes, ocupada per un nou i poderós enemic i el seu exèrcit d'elit, La Legió Roja. Cada jugador haurà de crear el seu propi "Guardià", personatges cridats a protegir la humanitat. Com Guardià, els jugadors hauran de dominar noves habilitats i armes per reunir a les forces de la ciutat, romandre units i lluitar per recuperar la seva llar.

"Destiny va establir un rècord, va ser el primer d'una reeixida franquícia amb una enorme comunitat global de fans increïblement apassionats. I avui, vam mostrar per primera vegada el gameplay de Destiny 2", ha esmentat Eric Hirshberg, CEO d'Activision. "El títol ofereix una gran història, un nou i icònic vilà, personatges impressionants amb els que tothom voldria viure una aventura èpica i, per descomptat, tones del sorprenent gameplay pel qual 'Destiny' és conegut. Juntament amb els nostres socis de Bungie, hem escoltat amb atenció a la nostra comunitat i incorporat innovacions que fan que el joc, i tot el seu contingut, sigui més accessible per a més jugadors ".