Segueix-nos a les xarxes socials:

Un error de WhatsApp permet recuperar missatges esborrats

L'aplicació possibilita restituir-los

Un error de WhatsApp permet recuperar missatges esborrats| Shutterstock

Un error descobert a l'aplicació de WhatsApp permet recuperar missatges que havien estat eliminats per la persona que els va enviar, restituint-los a través de les còpies de seguretat que realitza automàticament l'app.

Com ha advertit inicialment el diari britànic Mirror, l'error funciona solament en circumstàncies molt limitades, quan es duen a terme les còpies de seguretat a les 2 de la matinada, hora a la qual es realitzen en la configuració per defecte de WhatsApp.

A través de l'«error», els usuaris poden recuperar els missatges eliminats que han rebut en desinstal·lar i instal·lar de nou l'aplicació. En tornar a iniciar-se, WhatsApp recupera l'última còpia de seguretat i els missatges eliminats tornen a resultar visibles.

L'error de l'aplicació pot ser degut a un problema en les etiquetes de missatges de WhatsApp, i s'aprofita que els missatges eliminats no queden totalment esborrats. Restaurar una còpia de seguretat, però, comporta riscos addicionals com la pèrdua dels missatges rebuts després de guardar les dades.

Prem per veure més contingut per a tu