Segueix-nos a les xarxes socials:

WhatsApp incorporarà una previsualització enriquida dels enllaços dels estats

L'aplicació de missatgeria permetrà veure la descripció, l'adreça i una imatge del contingut que comparteixin els nostres contactes

WhatsApp incorporarà una previsualització enriquida dels enllaços dels estatspixabay

WhatsApp treballa en una millora que permetrà veure una previsualització enriquida dels enllaços compartits en els estats, que estarà disponible pròximament en les versions per a iOSAndroid i escriptori de l'aplicació de missatgeria. Els usuaris de WhatsApp poden compartir un enllaç a través dels estats com a text. Aquest element actualment mostra l'enllaç, sense més informació que l'acompanyi, una situació que canviarà en una pròxima actualització, segons WABetainfo.

La companyia està treballant en iOS, Android i la versió d'escriptori perquè els enllaços que es comparteixin com a text en les actualitzacions d'estat mostrin una previsualització enriquida, és a dir, a més de l'enllaç en si, que apareixeria a la part inferior, un requadre amb una imatge, una descripció i una adreça. Es tracta de moment d'una novetat en desenvolupament, que encara no ha arribat als participants de la prova beta, però que ho farà en una futura actualització.

Prem per veure més contingut per a tu