11 de setembre de 2013
11.09.2013
Regió7

TV3, TVE i 8TV oferiran una cobertura especial de la Diada

Catalunya Ràdio i Catalunya Informació seguiran conjuntament la Via Catalana, i
RAC1 també fa un especial

11.09.2013 | 00:00
Ariadna Oltra, amb Carles Prats, presentarà l'especial de TV3

TV3 i el canal 3/24, 8TV i TVE faran una cobertura especial de la Diada. A TV3 i el canal 3/24 oferiran una programació continuada de més de quinze hores amb motiu de la Diada, de les 8.30 a les 24.00. Per garantir aquesta cobertura, els serveis informatius de TV3 faran un ampli desplegament tècnic i humà que permetrà seguir tot el recorregut de la Via Catalana. Aquest desplegament inclourà, entre altres mitjans tècnics, 3 helicòpters i 19 punts de connexió en directe, des del Pertús fins a les Terres de l'Ebre.
La programació començarà a les 8.30 amb els detalls de les ofrenes florals que partits, institucions i entitats ciutadanes faran al monument de Rafael Casanova a Barcelona i continuaran amb l'acte institucional al parc de la Ciutadella, que tindrà la presentació de Ramon Pellicer.
A partir de les quatre de la tarda, TV3 i el canal 3/24 emetran l'especial Via Catalana, que farà un seguiment de la constitució i realització de la cadena humana presentat per Ariadna Oltra i Carles Prats.
Finalment, la programació especial de la Diada es tancarà amb la pel·lícula Fènix 11*23 a TV3 i 2324 al canal 3/24, en què es farà un resum de les informacions, de les imatges i una anàlisi.
8TV oferirà un programa especial de 8 al dia que començarà a les 16.45 h i s'allargarà fins a les 22.30h. Dirigit per Josep Cuní, disposarà de tres unitats aèries i diverses de motoritzades que seguiran tot el recorregut de la Via Catalana. A més de quatre punts de directe.
TVE estarà present a l'ofrena floral a Rafael Casanova, a l'acte institucional del parc de la Ciutadella, a la Via Catalana i als actes alternatius i paral·lels. Tota la informació de la Diada es podrà seguir a TVE a través de La 1, La 2 i el Canal 24h. La Diada a Catalunya Ràdio i Catalunya Informació
Pel que fa a Catalunya Ràdio i Catalunya Informació, seguiran conjuntament tota la informació del que passi al territori amb motiu de la convocatòria de la Via Catalana. A partir de les 16.00 h, Mònica Terribas i Kílian Sebrià seran en directe des de la plaça de Catalunya de Barcelona, amb comentaris de Ferran Casas i Albert Sáez.
Per la seva banda, Rac1 farà un seguiment dels actes amb motiu de la Diada i a partir de les 15 h un especial sobre la Via Catalana amb Jordi Basté i Toni Clapés.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook