Molts textos de l'edat antiga al·ludeixen a la figura d'un profeta anomenat Jesucrist. L'home i profeta va existir, però va ser realment el fill de Déu? Aquesta és la gran pregunta sobre la qual gravitarà la nova edició de Cuarto Milenio, que Cuatro emetrà aquesta nit de Diumenge de Pasqua. I és que, en ple segle XXI, una de les figures més carismàtiques de tots els temps segueix ssent un autèntic misteri per a especialistes i historiadors.

Tot i que recents descobriments arqueològics acrediten la vida de Jesús a Natzaret, els estudiosos no es posen d'acord en la transcendència de la seva personalitat. Alguns experts asseguren que els episodis de miracles i resurrecció relatats en els evangelis van ser magnificats pels apòstols; altres, en canvi, no tenen dubtes que va ser a la vegada Déu i home.

Iker Jiménez i tot l'equip de Cuarto Milenio analitzaran les últimes troballes relacionades amb Jesús: el lloc que sembla que va ser la seva llar, la cova on va ser batejat, els claus de la seva crucifixió o el sudari que el va cobrir i que aporta noves revelacions, que el programa mostrarà en primícia.