Amb el títol de Cuatro días con la PAH, el programa de La Sexta Salvados, presentat per Jordi Évola, narrarà diumenge (21.30 h) el treball de les plataformes d'afectats per la hipoteca. Entre els testimonis, hi figuraran els membres de la PAHC del Bages.

En el vídeo promocional, Évole els fa una pregunta: "vosaltres entreu en un habitatge que no és vostre, punxeu els subministraments... no teniu por de les conseqüències que pot tenir això per a les famílies que ho estan fent?". La resposta la tindreu diumenge.

La darrera ocupació que ha dut a terme la PAHC del Bages va ser el dissabte 28 de març i hi van participar un centenar de membres i simpatitzants de la plataforma. Va ser el cinquè bloc de pisos que ha estat ocupat a Manresa i l'edifici pertany a la Sareb (gestora creada pel govern per moure els pisos considerats actius tòxics de les entitats rescatades amb diners públics). Membres de la PAHC han acusat l'Ajuntament de Manresa de falta de sensibilitat i de no plantejar de manera clara les solucions per resoldre una situació que consideren d'emergència social.