26 de abril de 2015
26.04.2015

Filtren per error la mort del doctor Shepherd a "Anatomía de Grey"

Una revista informa del'adéu del personatge que interpreta Patrick Dempsey abans que s'emeti l'episodi en què passa

26.04.2015 | 00:00

El repartiment anticipat d'alguns exemplars de la revista Entertainment Weekly ha revelat un dels secrets més ben guardats de l'onzena temporada de la sèrie Anatomía de Grey. Segons aquesta informació, que ha creat un gran enrenou entre els seguidors de la sèrie creada per Shonda Rhimes, Derek Shepherd, el personatge que interpreta l'actor Patrick Dempsey, coprotagonista juntament amb Ellen Pompeo, morirà en una de les trames de les noves entregues de la sèrie nord-americana.
El final de la participació de Dempsey havia de ser revelat a l'espectador en l'episodi 21, que es va emetre divendres als Estats Units, i Entertainment Weekly, publicació que es distribueix els divendres, havia preparat un reportatge sobre aquesta important desaparició, en col·laboració amb ABC, la cadena que emet la sèrie.
No obstant això, l'exemplar avançat que van rebre els subscriptors de la revista dijous incloïa un text que portava per títol "El doctor se n'ha anat", juntament amb una fotografia de Dempsey i un text en què s'explica que l'actor ha deixat "Grey per sempre". Immediatament, els seguidors de la ficció van recórrer a les xarxes socials per mostrar el seu malestar en assabentar-se de la notícia abans del que estava previst.
"Ens ha sorprès molt que un subscriptor de EW hagi rebut el seu exemplar un dia abans del previst. Sempre tractem de fer tot el que està al nostre abast per portar als lectors notícies en exclusiva. Ens agradaria demanar disculpes als fans de la sèrie que van saber de la notícia anticipadament", va dir la revista en un comunicat.

Llarga llista de comiats
Dempsey, que el 2014 va renovar per a dos anys més el seu contracte amb la sèrie, ha interpretat el doctor Derek Shepherd des del començament d'Anatomía de Grey, el 2005, i el seu adéu és l'últim d'una llarga llista d'habituals que van tenir pes en aquest drama televisiu com Sandra Oh, Eric Dane, TR Knight, Isaiah Washington, Katherine Heighl i Kate Walsh.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema