01 de setembre de 2017
01.09.2017

«Nit i dia» competirà en la categoria de millor sèrie als Premis Iris 2017

Opta a millor ficció; millor actor, per J. M. Pou; i millor guió, per Lluís Arcarazo, Jordi Galceran, Oriol Paulo i Jordi Vallejo

31.08.2017 | 23:37

La sèrie produïda per TV3 Nit i dia, creada per Lluís Arcarazo i Jordi Galceran, ha estat seleccionada per competir als Premis Iris 2017. En la relació de finalistes que va fer pública ahir l'Acadèmia de les Ciències i les Arts de Televisió, Nit i dia és candidata en les categories de millor ficció, en la de millor actor –per Josep Maria Pou– i millor guió –per Lluís Arcarazo, Jordi Galceran, Oriol Paulo i Jordi Vallejo. Com a millor ficció competirà amb El Ministerio del Tiempo, de Televisió Espanyola; El padre de Caín i Sé quién eres, de Telecinco, i Velvet, d'Antena 3.

En la categoria de millor actor, els rivals de Josep Maria Pou són Francesc Garrido, per Sé quién eres; Hugo Silva, per El Ministerio del Tiempo; Nancho Novo, per Amar es para siempre (Antena 3), i Pedro Casablanc, per Mar de plástico (Antena 3). Lluís Arcarazo, Jordi Galceran, Oriol Paulo i Jordi Vallejo opten al premi al millor guió al costat dels equips de guionistes de les sèries La que se avecina, de Telecinco; La casa de papel i Allí abajo, d'Antena 3, i LocoMundo, de #0. Els membres de l'acadèmia votaran els finalistes fins al 22 de setembre.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook