12 de abril de 2018
12.04.2018
40 Años
40 Años

«The Weekly Mag», nou magazín a Canal Taronja i la Xarxa per aprendre anglès

11.04.2018 | 23:50

n Aprendre i passar-s'ho bé en anglès és el que convida a fer The Weekly Mag, el magazín d'entreteniment dirigit i presentat per la periodista Marcela Topor–esposa de l'expresident Carles Puigdemont–, que s'emetrà els divendres, de 18.30 a 20 h, a Canal Taronja Central i a la Xarxa de televisions locals de Catalunya.

The Weekly Mag s'adreça a persones que tenen un nivell intermedi d'anglès i basa la seva essència en la conversa oral. Per això, combina formats com entrevistes, relats d'experiències, petits debats amb visions contraposades, converses informals i altres situacions que pot haver d'afrontar l'espectador quan ha de parlar en anglès.

Cada programa planteja un tema, al voltant del qual gira el gruix dels apartats. El temps, la feina, l'amor, la natura, la família, la tecnologia i els viatges són algunes de les qüestions que s'abordaran en aquesta primera temporada, i que també es traslladaran als entrevistats. Amb l'objectiu de donar a conèixer expressions idiomàtiques lligades al tema central, cada capítol oferirà unes petites càpsules, fetes en col·laboració amb el centre International House Barcelona, al voltant de les locucions i frases fetes que enriqueixen la parla i connecten amb l'univers de sentits figurats de l'anglès.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook